воскресенье, 24 апреля 2016 г.

                           Зустріч  воїна  АТО
      Вже стало доброю традицією зустрічати захисників України  --  наших земляків-сальничан, що повертаються додому з АТО.
         Цієї квітучої весняної пори у Сальниці велика радість --  повернувся живим та неушкодженим з неоголошеної війни наш односелець Пахольчук Андрій Всеволодович. 22 квітня  всі сальничани зібралися в центрі села біля сільської ради, щоб зустріти бійця АТО.
        Сільський голова за старим добрим звичаєм привітав солдата-односельця хлібом-сіллю та міцними чоловічими обіймами,   культпрацівники,  вчителі та учні – яскравими квітами і українською піснею.
     З вуст дітей лунали слова вдячності, патріотичні пісні  виконали Маша Крикун, син  бійця Пахольчук Михайло, Андрій Григориця, Богдан Шнайдер та ін.  Про рідне село,  до якого так палко линула душа Андрія Пахольчука, заспівали учасниці народного аматорського ансамблю «Берегиня».
     На очах у присутніх блищали сльози. Нехай скоріше закінчиться ця війна і настане довгожданий мир в Україні, щоб не гинули наші солдати, щоб не плакали їхні матері, дружини й діти.
      Всі квіти солдат заніс до Меморіального комплексу полеглим у  другій світовій війні, адже вони, як і він захищали рідну землю від чужинців.
     Дякуємо кожному воїну, кожній щирій  сміливій людині, яка наближає нашу перемогу.
     Слава Україні! Героям слава! 
     Ми зустрінемо усіх, тільки  повертайтеся живими!
Зустріч хлібом-сіллю.


Вітає "Берегиня" та учні школи.

Коровай -- присутнім.
А.В.Пахольчук з дружиною та синами.

Сільський голова Л.І. Мар'євич.
Всі квіти -- солдату.
Слова вдячності землякам.

Комментариев нет:

Отправить комментарий