пятница, 6 ноября 2015 г.

            Хай козацька мудрість воскреса щоднини.
                                                                                         



    Україну в усі часи славили її герої.Козацька Україна—це героїчний літопис про мужніх лицарів,борців за омріяну волю. Богун,Гонта,Підкова,Сірко,а також  багато інших козаків,звитяжних патріотів, відданих своєму народові,--це справді велика й невмируща слава України!
          За традицією в день Покрови Пресвятої Богородиці українці святкують день українського козацтва.Цього року Указом Президента  в цей день нововведено свято—День захисника України.
        Сьогодні російсько-сепаратистська агресія на Сході України показала , що протистояти ворогові може лише патріотично налаштована,висококваліфікована,оснащена сучасною бойовою технікою та озброєнням  армія.
 З книжковою виставкою «Степ та воля—козацька доля» мали змогу ознайомитись  читачі нашої бібліотеки. На виставці було представлено літературу про козаків та гетьманів України,про бойову славу українського козацтва в минулі часи та героїчну боротьбу української армії в зоні АТО. Серед учнів школи пройшов  конкурс на виконання кращої козацької пісні та вірша.Переможців було нагороджено призами.



Комментариев нет:

Отправить комментарий