вторник, 17 мая 2016 г.

             Мрії  про Україну:  дитячий  погляд

      У 2016 році Україна святкує 25-річчя своєї незалежності. Ми стільки літ прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції, звичаї, скільки утисків та поневірянь зазнали, що зустріли свободу  в 1991 році з такою радістю і гордістю, з такою вірою в щасливе майбуття. Та і нинішнє покоління вільної України історія випробовує на зрілість, на міцність духу, на терпіння заради єдиної Батьківщини.
       В рамках республіканського конкурсу дитячої творчості в бібліотеці пройшов конкурс серед  дітей 10-12 років та 13-16 років «Мрії про Україну: дитячий погляд». Учні малювали Україну – вільну та незалежну, заможну та щасливу, найкращу  у світі. Діти присвячували їй свої вірші. Кращі роботи бібліотекарі надіслали в районну дитячу бібліотеку для продовження участі в конкурсі. Це вірш Інни Матяш «Є на світі найкраща країна», а також малюнки Коцюбинського Максима, Грабарчука Діми, Мазур Христини та Марини,   Матяш Маши та Даши, Пугач Віки, Бабенко Софії та ін.
        Давайте спільно засіємо добром нашу мрію, щоб вона зростила для кожного щасливу долю. 25 років тому вітер свободи вирвався на волю. І ніхто і ніколи не зможе зупинити його злету.

Комментариев нет:

Отправить комментарий