среда, 1 ноября 2017 г.

        Затишна «Казка» для сальницької малечі
      Цьогоріч велике релігійне свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України ознаменувалося для нашого села ще однією важливою подією: в приміщенні школи облаштували дитячий садочок «Казка». Справа в тім, що в звязку із зменшенням учнів одна частина школи не використовувалась,  а тепер у стінах новоствореного навчально-виховного комплексу будуть виховуватись 75 діточок, три групи по 25 малюків.

      До малюків та їхніх батьків на свято завітали гості. Хлібом-сіллю сальничани зустрічали заступника голови облдержадміністрації Олександра Крученюка, голову Хмільницької райдержадміністрації Євгенія Буткевича, голову районної ради Зою Бонсевич, начальника відділу освіти Андрія Жука та інших, хто сприяв і допомагав у появі в Сальницькій громаді «Казки». Для того, аби маленькі сальничани відкрили для себе казковий світ дитинства, на дитсадочок  було освоєно більше мільйона гривень.
 За ці кошти відремонтували приміщення, замінили вікна, двері, закупили нові меблі, побудували дитячі вбиральні у кожній групі. Новенькі та дуже гарні ліжечка, килимки, сучасні шафки, тюлі у світлих кімнатах – все це радувало кожного місцевого жителя, та найбільше сучасному садочку раділи дітки.
       Після приємних оглядин та освячення садочка отцем Сергієм,  жителі села й гості перейшли до актової зали школи, де відбувся концерт. З гарним оновленням сальничан привітав Олександр Крученюк, побажавши їм добра і достатку, а директору новоствореного на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та дитсадка «Ромашка» навчально-виховного комплексу «Казка» Станіславу Грубському і сільському голові Леоніду Мар’євичу він вручив Почесні грамоти Вінницької облдержадміністрації та обласної ради. Гарні вітальні слова пролунали й від керівників району, а інвесторам і працівникам  дитсадка Євгеній Буткевич та Зоя Бонсевич вручили Подяки. Всі гості завітали в садочок з цінними подарунками.      
    А далі усіх присутніх піснями й запальними танцями вітали маленькі сальничани. Привітали з потрійним святом односельчан і працівники Будинку культури Микола Деренюк  та Оксана Ридванюк з вокальним  народним колективом  «Берегиня».  









Комментариев нет:

Отправить комментарий