четверг, 30 ноября 2017 г.

 Талановитий "десант"

    Нещодавно до Сальниці завітав «творчий десант» з Іванівського дитячого будинку Калинівського району. Вихованці дитбудинку радували сальничан запальним українським гопаком у виконанні хлопців, гарною піснею, інсценізацією шевченківської «Тополі» у виконанні дівчаток, акробатичними номерами. Ці прекрасні талановиті діти обділені батьківською любовю,  увагою та турботою, але так щедро обдаровані непересічними талантами та доброю душею. А розквітнути  цим талантам допомогли небайдужі їхні вихователі, педагоги з великої букви, що вкладають  своє вмінні, свої знання, свою любов, усю свою душу в діток, батьків яких було позбавлено батьківських прав.

   Дітки приїхали до Сальниці зі своїми педагогами завдяки клопотанням нашого священика отця Сергія, що взяв над ними своєрідне шефство. Батюшка подарував діткам ікону Святого Миколая, а сальничани обдарували їх солодощами та хто чим міг.
     Оскільки виступ проходив в актовій залі сальницької школи, то наші учні також подякували гостям, показавши їм свої таланти та запевнили їх, що надалі обов’язково подружаться, будуть спілкуватися та в майбутньому завітають до їхнього дитячого будинку зі своїм концертом.
    До уваги читачів – світлини цієї прекрасної непересічної події. 







Комментариев нет:

Отправить комментарий